Gulasz z jelenia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyte pokroić w kostkę i zrumienić na oliwie. Cebulę i czosnek obrane pokroić, zrumienić na maśle i dodać do mięsa. Wlać bulion, dodać ziarna pieprzu i ziela angielskiego oraz szczyptę cukru i dusić na małym ogniu 40 minut. Ogórki pokroić w kostkę i dodać do mięsa 10 minut przed zakończeniem. Gdy mięso będzie miękkie, dodać groszek, doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 7291
Data dodania: 2008-08-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z jelenia

2010-02-22 22:04:52

Dla smakoszy mięsa czemu nie.

2009-02-27 19:02:31

Ale niektorzy tak jedza, wiec moze przepis im sie przyda, a klusownikow tez nie brakuje...
!malko#

!malko

2008-08-23 20:54:06

ekstrawaganckie chyba to danie

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.