Karkówka faszerowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paprykę kroimy w kostkę. Cebulę, czosnek siekamy, szklimy na oleju, dodajemy paprykę i dusimy 10 minut. Wyłożyć na talerz wymieszać z keczupem. Mięso ponacinać tak, aby powstał duży płat. Mięso natrzeć solą, pieprzem, posypać siekana bazylią i rozmarynem. Na mięsie ułożyć warzywa i zwinąć w roladę. Piec 2 godziny w temp. 180 stopni. Na 10 minut przed końcem pieczenia przykryć plasterkami boczku.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 100 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 3621
Data dodania: 2010-05-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Karkówka faszerowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.