Karkówka parowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Karkówkę kroimy w plastry, przyprawiamy solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym, odstawiamy na 2 godziny, parujemy 30 minut w parowarze, podajemy z parowanymi ziemniakami i warzywami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 516
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Karkówka parowana
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Karkówka parowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.