Karkówka pieczona w cebuli

Ocena przepisu

Składniki

  • karkówka 1 kg
  • cebula 3 szt
  • bulion warzywny 1/2 L
  • przyprawa gyros

Sposób przyrządzenia

Mięso kroimy w plastry o grubości około 1 cm, przyprawiamy przyprawą gyros, odstawiamy na noc do lodówki. Cebulę kroimy w plastry, w naczyniu żaroodpornym przekładamy plastry karkówki cebulą, zalewamy bulionem. Pieczemy w 190 stopniach około 1 godziny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 2030
Data dodania: 2010-09-16

Zdjęcia

Karkówka pieczona w cebuli
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-09-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Karkówka pieczona w cebuli

2010-11-02 16:02:46

przyznam szczerze że z przyprawą gyros jeszcze nie próbowałam.muszę koniecznie wypróbować.;-)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.