Kiełbasa pieczona w piekarniku

Ocena przepisu

Składniki

  • kiełbasa podlaska 80 dag
  • miód gryczany 2 łyżki
  • sok z cytryny 1 łyżka
  • oliwa 2 łyżki
  • przyprawa pikantna do grilla 1 łyżeczka

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę kroimy na 4 kawałki. Miód, sok z cytryny, oliwę, przyprawę do grilla dokładnie mieszamy. Polewamy kiełbasę i odstawiamy na 4 godz do lodówki. Następnie pieczemy 15 minut w piekarniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 5203
Data dodania: 2011-01-28

Zdjęcia

Kiełbasa pieczona w piekarniku
halina#

Dodane przez:

halina

2011-01-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kiełbasa pieczona w piekarniku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.