Klops z jajkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso mielone przyprawiamy przyprawami, odstawiamy na 12 godzin do lodówki. Jajko gotujemy w wodzie na twardo, odstawiamy, studzimy, obieramy. Do mięsa dodajemy pozostałe jajka, bułkę tartą, mieszamy. W środek mięsa wkładamy jajko. Mięso wkładamy w rękaw foliowy. Pieczemy 55 minut w 180 stopniach.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 55 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 353
Data dodania: 2011-04-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Klops z jajkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.