Kotlety wołowe z cebulką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obrać, pokroić, rozłożyć na blasze, posmarować olejem, posypać solą i pieprzem. Piec 30 minut. Czosnek posiekać, wymieszać z 3 łyżkami oleju, sosem sojowym i szczyptą pieprzu. Mięso włożyć do marynaty, chłodzić 20 minut. Smażyć na oleju z każdej strony po 3 minuty. Cebulę pokroić, podsmażyć na reszcie oliwy.Podawać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 8075
Data dodania: 2008-11-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety wołowe z cebulką

2010-02-22 22:48:31

Coś innego.
!Samita#

!Samita

2009-06-29 15:33:14

A ja odaje wiecej cebulki bo bardzo lubie, jest super smaczna pieczona, pychotka..

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.