Mieszanka na domową zapiekankę

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki oczyścić, pokroić na drobno lub wg. własnego uznania. Następnie ugotować w lekko osolonej wodzie. Odcedzić na sitku z nadmiaru wody i usmażyć na rozgrzanym oleju. Pod koniec smażenia dodać pokrojone w cienkie plasterki parówki oraz starty ser i podsmażyć do rozpuszczenia sera.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 591
Data dodania: 2012-09-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mieszanka na domową zapiekankę

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.