Panga na obiad

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę obgotowujemy około 5 minut w posolonym wrzątku. Następnie rybę osuszamy, posypujemy pieprzem, oprószamy mąką i smażymy z obu stron. Białą część pora kroimy na kawałki, smażymy 5 minut, dodajemy do ryby. Całość zalewamy śmietaną wymieszaną z posiekanym koperkiem. Dusimy pod przykryciem 20-30 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1632
Data dodania: 2010-03-25

Zdjęcia

Panga na obiad
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-26
Panga na obiad
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Panga na obiad

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.