Pasztet pomidorowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Udka ugotować do miękkości, obrać. Wątrobę ugotować. Obrane mięso i wątrobę zmielić w maszynce do mięsa. Do wywaru z udek dodać kaszę mannę i wymieszać, wlać do zmielonego mięsa i wątroby. Dodać przecier i doprawić ale lekko ;przeprawić"ponieważ po pasteryzacji będzie łagodniejszy smak dodać jajka. Całość miksujemy blenderem przez 15 min aż uzyskamy gładką masę. Napełniamy słoiki i pasteryzujemy 1 h.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1171
Data dodania: 2010-03-22

Zdjęcia

Pasztet pomidorowy
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet pomidorowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.