Pieczarki w sosie własnym

Ocena przepisu

Opis

Pieczarki w sosie własnym

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, włożyć do garnka. Dodać ocet i przyprawy (liść laurowy, ziele angielskie, pieprz). Powoli ogrzewać. Gdy pieczarki puszczą sok dodać sól, cukier i cebulę pokrojoną w krążki. Gotować ok 10-15 minut. Gorące pieczarki razem z powstałym sosem nakładać do przygotowanych słoików i zakręcić dekielkami. Odstawić do wystygnięcia.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1421
Data dodania: 2011-03-31

Zdjęcia

Pieczarki w sosie własnym
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-31
Pieczarki w sosie własnym
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki w sosie własnym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.