Pierogi z kaszy jaglanej z serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mąki i jajka, wody i szczypty soli zagniatamy ciasto. Wałkujemy na cienki placek i wykrawamy szklanką. Cebulę kroimy w kostkę smażymy na oleju. Do ugotowanej kaszy jaglanej dodajemy cebulę, pokruszony ser, wyrabiamy masę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na każdym placuszku układamy farsz zlepiamy i gotujemy we wrzątku od wypłynięcia 3-5 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 2536
Data dodania: 2010-04-28

Zdjęcia

Pierogi z kaszy jaglanej z serem
madzialena19#

Dodane przez:

madzialena19

2010-04-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pierogi z kaszy jaglanej z serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.