Biszkopt z 6 jaj

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka oddzielamy od żółtek, ubić na sztywno, dodać cukier. Żółtka roztrzepujemy widelcem z proszkiem do pieczenia i wlewamy do białek. Mąkę przesiewamy przez sitko. Wsypujemy po łyżce do białek z żółtkami i mieszamy. Wylewamy na blachę posmarowaną margaryną i obsypaną bułka tartą i pieczemy 40 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 5412
Data dodania: 2010-01-06

Zdjęcia

Biszkopt z 6 jaj
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-01-06
biszkopt
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt z 6 jaj

2010-02-18 00:23:06

Musi być on dobry.

2010-02-05 19:54:53

Fajnie przepisy

2010-02-01 12:47:37

Warto sprobowac , upiec biszkopta z tego przepisu , moze sie wypiek uda - zobaczymy.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.