Sałatka z jajkami przepiórczymi

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka przepiórcze gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy na ćwiartki. Pomidory sparzamy wrzątkiem i obieramy ze skórki. Usuwamy pestki, a miąższ kroimy w kostkę. Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki i podsmażamy na maśle. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dodajemy majonez oraz pieprz, dokładnie mieszamy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1304
Data dodania: 2010-03-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z jajkami przepiórczymi

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.