Sos do klusek śląskich

Ocena przepisu

Opis

Sos do klusek śląskich

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Podsmażyć na mocno rozgrzanym oleju. Dodać pokrojoną cebulę. Podlać gorącą wodą, tak by woda zakryła mięso. Dodać kostki rosołowe. Postawić na małym ogniu. Dusić do miękkości. Mięso obsypać mąką. Wymieszać. Chwilę dusić. Doprawić solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 5194
Data dodania: 2010-11-12

Zdjęcia

Sos  do klusek śląskich
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-12
Sos do klusek śląskich
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos do klusek śląskich

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.