Wątróbka z indyka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wątróbkę umyć i osuszyć. Cebulę pokroić w piórka. Na margarynie poddusić cebulę i dodać pokrojoną w kawałki wątróbkę. Dusić około 15 min. Na koniec doprawić.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 2065
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Wątróbka z indyka
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Wątróbka z indyka

!Diana#

!Diana

2011-09-30 12:05:08

Pychota :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.