Zupa ogórkowa z jajkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bulion zagotować i dodać przecier ogórkowy. Pogotować 5 minut, zabielić śmietaną i zdjąć z ognia. Jajka pokroić na ćwiartki i podawać do zupy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1714
Data dodania: 2010-11-29

Zdjęcia

Zupa ogórkowa z jajkiem
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-11-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Zupa ogórkowa z jajkiem

!Robert#

!Robert

2011-11-02 13:31:00

Zupa ogórkowa ze śmietaną i jajkiem super!!!! Bardzo dobra zupa ale ja to robię troszkę inaczej. Zupęgotuję na rosole i dodaję ogórki potarkowane na grubych oczkach. Dodaję też trochę marchewki pokrojonej w kostkę. Suuuper! Smacznego!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.