Zupa pomidorowa na rosole wołowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć , zalać 1,5 litra wody. Dodać obraną marchewkę , pietruszkę , cebulę , seler.Gotujemy do miękkości mięsa . Mieo wyłożyć oraz warzywa. Mieso pokroić i włożyć do zupy.Dodać koncentrat pomidorowy chwilę gotować . Posiekać pietruszkę , koperek. Śmietanę rozprowadzić w zupie,doprawić do smaku solą , pieprzem. Posypać zieleniną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1466
Data dodania: 2010-12-03

Zdjęcia

Zupa pomidorowa na rosole wołowym
halina#

Dodane przez:

halina

2010-12-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa pomidorowa na rosole wołowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.