Żur

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zagotować kremówkę z maślanką zagęścić mąką dodać koperek pokrojony i sól. Żur podawać z ugotowanymi ziemniakami i przyrumienioną cebulą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 641
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Żur
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Żur

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.